Qui som

Us preguntareu qui som , però no som ningú.

Podríem ser qualsevol igualadina que està farta de llevar-se a les 5,30h per estar a les 9 del matí a Barcelona, o la que estudia o treballa a Manresa i ha de tenir un cotxe particular; o la que intenta estudiar a la biblioteca d’Igualada i a les dues hores ja sent una cançoneta dels Beatles que la fa fora…

podríem ser qualsevol associació o col·lectiu d’Igualada que treballa amb il·lusió per mantenir viu el motor cultural del país o d’altres propostes d’oci alternatius i que, lluny de trobar el recolzament del seu ajuntament, només troba obstacles.

O podríem ser un nouvingut que està fart de ser “carnassa electoral” de tots els partits. O una jove que, després d’haver estudiat un grau i acomular Màsters, només troba feines precàries i temporals. O una malalta que necessita ser operada i fins d’aquí a vuit mesos no té cita per la propera visita. O un aturat que acaba de rebre la citació del desnonament del seu pis. O…

I, davant de tot això, podríem ser qualsevol que ha decidit que cap institució ens representa i que hem de ser nosaltres mateixes que preguem la paraula i decidim què volem per a la nostra ciutat.

Algú que ha decidit lliurement iniciar un procés participatiu per prendre, ella mateixa, les decisions que l’afectin al seu dia a dia.

Quedem a les 8h de la tarda tots els dies davant de l’ajuntament per fer un debat col·lectiu i assemblea.

Entre totes ho podem tot!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: