Els indignats d’Igualada continuen acampats a la plaça tot i plantejar-se reconduir la mobilització

El grup Trobem Nos es manté actiu i es consensua un replantejament de l’acampada

Els indignats d’Igualada continuen acampats a la plaça tot i plantejar-se reconduir la mobilització

Societat dilluns, 30 maig 2011. 03.00h


Els acampats d’Igualada van decidir en l’assemblea que es va dur a terme aquest diumenge, i com cada dia, a la plaça del poble, que la mobilització continuarà, almenys fins dijous al matí. De fet, en l’acte assembleari que es va fer, tant els que estan dormint a la plaça des del dijous dia 20 de maig com els que no ho estan fent van tenir l’oportunitat de dir la seva opinió en relació amb la continuïtat de la moblització a la capital de l’Anoia.


 

Durant l'assemblea es va decidir un replantejament de l'acampada Durant l’assemblea es va decidir un replantejament de l’acampada


L'assemblea de diumenge va comptar amb una cinquantena de persones L’assemblea de diumenge va comptar amb una cinquantena de persones


Les tendes de campanya van ser col·locades al carrer del Born Les tendes de campanya van ser col·locades al carrer del Born
Etiquetes

etiqueta acampada, debat, mobilització, ajuntament, política, iniciativa, col·lectiu


Els indignats van reunir-se diumenge al vespre al mig de la plaça després de la xerrada ‘Educació en família’, emmarcada dins dels tallers i activitats que s’estan realitzant cada dia des que l’acampada és en actiu.

L’assemblea va comptar amb una cinquantena de persones i, tal i com s’establia en l’ordre del dia, un dels objectius principals era el de posar a debat la continuïtat de l’acampada i, en conseqüència, de la mobilització.

En aquest sentit, després d’aclarir que ‘desacampar’ no serà sinònim de fer desaparèixer la mobilització, els reunits a la plaça van arribar a la conclusió que sí que és necessari canviar el model que s’ha estat seguint fins ara per poder continuar en actiu.

Les propostes aprovades per aquesta setmana
De cara a aquesta setmana, els mobilitzats van consensuar reunir-se en comissions aquest dilluns a la tarda i convocar una assemblea dimarts i una altra dimecres per posar a debat les propostes concretes que resultin de cada comissió. Respecte de les comissions, els reunits van subratllar que segueixen obertes a la participació de tothom, així com les assemblees que, la majoria de vegades, compten amb la participació de persones de diferents edats.

Per altra banda, pel que fa a la continuïtat de l’acampada es va parlar de deixar de dormir a la ‘plaça del poble’ a partir de dijous. Així i tot, es va subratllar que el moviment continuarà en actiu amb tallers, activitats, assemblees i tota la feina que pugui anar sorgint.

Les acampades agafen força i decisió després de les càrregues a l’acampadaBCN del divendres 27 de maig
Després dels aldarulls iniciats pels Mossos d’Esquadra i la Policia a la Plaça de Catalunya el passat divendres al matí, els acampats d’arreu d’Espanya, i d’Europa, han agafat més consistència. En relació amb això, a banda de seguir la convocatòria de manifestació el diumenge 19 de juny a tot l’estat, s’han fet públics comunicats en referència als actes duts a terme per part dels Mossos.

Per un altre costat, arran del moviment nascut a Madrid el 15M, està previst que aquest dilluns es dugui a terme una acció contra les entitats bancàries de tot Espanya. Es tracta que tots els que ho trobin adequat treguin 155 euros del compte corrent del banc, en senyal de protesta pacífica i subtil, per ‘mostrar amb claredat la indignació que sentim, i també la fortalesa i el compromís per arribar fins el final: aconseguir una democràcia real’.

 

Posted on Mai 30, 2011, in Notícies. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: